Католическо интернет радио, което се ангажира с разпространението на християнското благовестие.

Негова цел е евангелското послание да стигне до всички хора, които са отворени за словото Христово и споделят християнските ценности. Негов девиз е християнският глас да влезе в повече домове.

Със своята църковна насоченост радиото иска да поднесе по достъпен начин историята на Католическата църква и да разкаже за днешния ѝ живот, да запознае слушателите с основните трудове на католическата богословска мисъл и духовността на съществуващите в България монашески общности. В основата на програмата е молитвата, като са застъпени различни набожности и се осъществява пряко предаване на светите литургии.  

Културно-образователната дейност на радиото предполага исторически, музикални, литературни предавания, рубрики за деца и младежи, срещи и беседи със свещеници. 

В дейността на радиото имат възможност да се включат всички енории, свещеници, монашески общности, както и миряни от Католическата църква в България. Радиото е отворено за сътрудничество с всички традиционни християнски конфесии. 

Чрез присъствието си радиото иска да помогне на вярващите да задълбочават своя духовен живот и да опазват жива своята вяра. Екипът на радиото се надява, че неговите предавания ще бъдат полезни не само за верните миряни, но и за широк кръг слушатели.

Свържете се с нас Разгледайте предавания

Ubi Caritas et Amor, ubi caritas Deus ibi est.


34

Аудиокниги

14

Доброволци

30 000

Слушатели

120

Изтегляния

Гости